HomeStoriesVloerenVloeren Bazaar

Vloeren Bazaar

Succes story

Meer dan 80 transacties in de eerste maand

Toen de oprichters van Vloeren Bazaar met een nieuwe onderneming bij ons aankwamen, zagen we een geweldige kans. Onze missie: hun passie voor vloeren en unieke assortiment overbrengen op heel Nederland. Hier is hoe we dit hebben bereikt.

vloeren bazaar showroom
vloeren bazaar logo
170

weergaven op social media

400

volgers in de eerste maand

80

transacties in de winkel

Company

Met meer dan 10.000 m² vloerassortiment, trekt Vloeren Bazaar klanten uit heel Nederland.

Website
Branche

Vloeren

Ready om jouw groei te versnellen?

Uitdaging

Vloeren Bazaar, een recent geopende vloerenoutlet met een indrukwekkend assortiment van meer dan 500 vloeren, had een belangrijke missie: zo veel mogelijk online zichtbaar zijn in de omgeving Beverwijk.

De strategie & aanpak

Om deze ambitie waar te maken, ontwikkelden we een holistische digitale strategie die branding, logo- en huisstijlontwikkeling, social media beheer en social advertising omvatte. Onze focus lag op demand generation en het maximaliseren van online zichtbaarheid, met als hoofddoel om klanten naar de winkel te trekken.

Daarnaast hebben we de kracht van micro-influencers ingezet en boeiende short-form videocontent geproduceerd voor maximale online zichtbaarheid. En hebben we onze expertise in offline marketing ingezet om een volledige, integrale aanpak te garanderen. Met al deze activiteiten was ons hoofddoel om klanten naar de winkel te krijgen. Alles draaide om het creëren van zoveel mogelijk touchpoints en het stimuleren van demand generation.

Resultaten

Onze inspanningen hebben indrukwekkende resultaten opgeleverd. Binnen één maand bereikten we ruim 170.000 impressies op alle social media kanalen. De online gemeenschap van Vloeren Bazaar groeide snel met meer dan 400 volgers. Maar het belangrijkste is: we hielpen het bedrijf om in de eerste maand al 80 verkooptransacties te realiseren, waardoor Vloeren Bazaar sterk van start ging in hun nieuwe winkel.

Dit succesverhaal toont aan hoe effectief een doelgerichte, integrale digitale strategie kan zijn bij het realiseren van zichtbaarheid en het stimuleren van verkoop voor lokale bedrijven.