HomeStoriesVloerenVloeren Kameraad

Vloeren Kameraad

Succes story

110 procent groei op Instagram in 5 maanden

De aanpak voor Vloeren Kameraad over hoe strategie, creativiteit en datagedreven marketing hand in hand gaan voor explosieve sociale media groei.

vloeren kameraad showroom
vloeren kameraad logo
220

organische weergaven op Instagram

110

totale groei in 5 maanden

Bedrijf

Vloeren Kameraad biedt een exclusief assortiment van meer dan 200 soorten laminaat- en PVC-vloeren, vakkundig geplaatst door vloerenleggers.

Website
Branche

Vloeren

Ready om jouw groei te versnellen?

Uitdaging

Vloeren Kameraad, een leverancier van exclusieve laminaat- en PVC-vloeren, stond voor een uitdaging: het creëren van kwalitatieve content voor Instagram om hun zichtbaarheid en merkbekendheid te vergroten en om kenbaar te maken dat ze in het hoge segment type vloeren zitten.

De strategie & aanpak

Onze aanpak richtte zich op het leveren van professionele fotografie en videografie, specifiek ontworpen voor de esthetiek van Instagram. We legden de details en het vakmanschap van hun vloeren vast, evenals de expertise van de vloerenleggers. Daarnaast bemiddelden we in de samenwerking met influencers om zo een groter publiek te bereiken en de naamsbekendheid van Vloeren Kameraad organisch te vergroten.

Resultaten

Het resultaat van onze aanpak was verbluffend. In slechts 5 maanden tijd zagen we een groei van 110% in weergaven op Instagram. Bovendien hebben we organisch meer dan 220.000 mensen bereikt, wat de zichtbaarheid van Vloeren Kameraad enorm heeft vergroot.

Dit succesverhaal laat zien hoe een sterke focus op kwalitatieve content en het slim inzetten van influencer marketing kunnen bijdragen aan een aanzienlijke groei en zichtbaarheid op sociale media, zelfs in een gespecialiseerde sector zoals vloerbedekking.