HomeStoriesHorecaBobs Uitgeest

Bobs Uitgeest

Succes story

90.000 weergaven met social posting op Facebook

De aanpak voor Bobs Uitgeest over hoe strategisch denken en creatieve marketing voor social posting de online groei versterkte. 

bobs uitgeest bar
bobs uitgeest logo
90

weergaven op Facebook

1200

mensen organisch bereikt per post

80

meer online interactie

Bedrijf

Bobs Uitgeest is een unieke locatie voor ontspanning en plezier, met nieuwe bowlingbanen en een sfeervol Grand Café. Daarnaast biedt ons Teppanyaki Restaurant een indrukwekkende keuze uit 40 verschillende westerse en Aziatische gerechten.

Website
Branche

Horeca

Ready om jouw groei te versnellen?

Uitdaging

Na 40 jaar als succesvolle locatie in Uitgeest onder de naam Bobs Saloon, werd Bobs overgenomen door een nieuwe investeringsgroep. Er ontstond de behoefte aan een frisse wind, met de ambitie om naast de bestaande, trouwe doelgroep een jonger publiek te bereiken. De uitdaging? Jong en oud kennis laten maken met de bruisende activiteiten van Bobs Uitgeest, met behoud van zijn geliefde, nostalgische identiteit.

De strategie & aanpak

Onze strategie was tweeledig, passend bij de dubbele doelgroep. We kozen voor een duidelijke afsplitsing tussen de nieuwe en oude garde. Met behulp van pakkende shortform videocontent op TikTok en Instagram, wisten we de jongere generatie te bereiken. Voor de oudere garde, die Bobs al jarenlang kennen en liefhebben, maakten we gebruik van nostalgische foto’s van bekende evenementen en de geliefde bowlingfaciliteiten. Door deze persoonlijke aanpak wist Bobs aanzienlijke online interactie te genereren.

Resultaten

Onze strategie heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd:

De resultaten bevestigen de effectiviteit van onze strategie: het segmenteren van de doelgroepen en het gebruik van platform-specifieke content heeft een sterke online interactie en weergavegroei opgeleverd. Bobs Uitgeest toont aan hoe een combinatie van nostalgische en moderne benaderingen succesvol kan zijn in de dynamische wereld van social media.